Attila Nr.88 IX.rész

 2010.12.17. 18:31

A Bikák az alapszakasz második körébe léptek. A felsőházi rájátszáshoz fontos lett volna a győzelem. Ez nem sikerült, így elúszni látszik a felsőház.
Kaotikusan indult a meccs. Az ellenféltől - a forgalmi dugók miatt - nem érkezett meg a csapat nagy része a kezdésre, ezért jelentős csúszással (45 perc) került a korong a jégre. Ez a Bikákat zavarta meg jobban. Rossz cserék, - közte sok ember (7 fő) a jégen - kapkodás, sok korongkezelési, átvételi hiba. A vezetést mégis Ők szerezték meg, de még hogyan: a 88-as nem tudott a saját sorával cserére lemenni, kitűnően védekezve korongot szerzett, majd ebből indította a szélsőt, aki a támadóharmadba érve középre adott, a center pedig ügyesen csapott le a korongra. Ekkorra Attila már nem is volt a jégen, a sikeres passza után azonnal cserére korcsolyázott.
Egyébiránt Attila az első két harmadban a harmadik sorban játszott jobbszélsőt. (A csapat 4 támadó ill. 3 védősorral állt fel.) A pontatlanság a továbbiakban sem szűnt meg, de a remény sokáig élt, amihez a 88-as jelentősen hozzájárult. Sortársa, a balszélső Kevin, harcosan szerzett korongot középen, nagy lendülettel vitte be a kapu elé, ahol Attila gyönyörűen helyezkedett és kapta is a korongot, majd kapásból vágta a kapuba.
A harmadik harmadra 4-2-es ellenfél vezetésnél álltak fel. Az edző - a csapattal egyetértésben - úgy döntött, hogy mindent megtesznek a fordításért, ehhez viszont teljesen felforgatta a scapatot. Gyakorlatilag kétsoroztak. Az első sor állandó emberekkel, a második néhány ember körforgásával állt fel. Attila az első sor jobbszélsője lett! Sajnos a kapuban is csere történt, - nyilván a játéklehetőség miatt - ez viszont nem adott kellő támaszt hátulról a csapatnak, akik foggal körömmel küzdöttek, de nem sikerült a fordítás. Sokszor percekig a Sólymok térfelén zajlott a játék, de eredménytelenül. Mégis jó érzéssel hagytuk el a csarnokot, mert Attilát ismét dícsérni lehetett. Harcos volt, általában jól helyezkedett - leszámítva a meccs vége felé "rátörő" tunkolódást a kapu előtt - és eredményes volt!
 

Pozitívum:
- gól+assziszt (kell ennél több?)

Negatívum:
- a kapu előtti lökdösődést kerülni kellene
 

Jégsólymok - Szigeti Bikák 6:3

(G:1; A:1; +/-: 0)  
(Össz: M:5; G:3; A:2; +/-: 3)

 

Címkék: jégkorong

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjektivroka.blog.hu/api/trackback/id/tr912522469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása