Attila Nr.88 XI.rész

 2011.02.05. 22:19

Ez ugyan vesztes mérkőzés volt, mégis jobban megérdemelték volna a csokit a végén a fiúk, mint a legutóbb általam látott győztes után (Legio Sopiane). Egyszerű nézőként is - úgy hiszem - élvezetes meccs volt.
Attila a jobbszélső posztján szerepelt egy kis létszámú (12 mezőnyjátékos) társulatban. Ez azonban semmiféle előnyt vagy hátrányt nem jelentett egyik csapatnak sem, lévén a kanadaiak is pont ennyien voltak. Eléggé idegesen indult a játék és ez sok kiállítást eredményezett - mindkét részről. A 88-as játékán már ekkor is látszott, hogy "harap"! Lendületes, jó játékot produkált. Hátrányban szinte mindig a jégre küldte az edzője, mert jól, rombolt és benne volt a kiugrás lehetősége is. Egy hátrányos védőharmadbeli korongkiemeléséért kapott 2 percet (hozzáteszem, hogy a korong a kapu mögötti magasabb plexin végiggurulva a hirtelen lecsökkenő méretű műanyag felett hagyta el a játékteret). Ez egy nehéz időszak volt a Bikáknak. Sorban kapták a kiállításokat, ebből több mint két percet folyamatosan kettősben töltöttek, de sikerült kihúzniuk! Nem így a harmadik harmad elejét. Gyorsan kaptak egy  - egyébként gyönyörű - gólt. Tovább is küzdöttek, de gólt csak kaptak nem lőttek, pedig...! Attilának jópárszor sikerült meglépnie a védői mellől, de mindig hiányzott egy pici. A legnagyobb helyzetét egy  - általa régóta tervezett - befordulása eredményezte. saját kék vonalánál szerzett korongot, meglépett a védőjétől, de a cseréje végénél tartott, így a védő beérte. Attila a "védőre támaszkodva" befordult a kapu elé (legalább 40 kg különbség volt közöttük), ám a lövés előtti pillanatban "vakoldalról ledózerolták". A korong helyett Attila kötött ki a kapuban, szerencsére sérülés nélkül. A szabálytalanul ütköző kanadait kiállították, Atti társai pedig majdnem megverték.
Összességében nagyon jól teljesített a 88-as. Csak így tovább!

Pozitívum:
- nagyon jó kiugrások
- remek helyezkedés, ebből adódóan sok korongszerzés
- harcos, lendületes játék

Negatívum:
- nem szerzett pontot (igaz a csapat sem) 

Legends - Szigeti Bikák 3:0

(G:0; A:0; +/-: -1)  
(Össz: M:8; G:4; A:2; +/-: 5)

 

Címkék: jégkorong

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjektivroka.blog.hu/api/trackback/id/tr142641121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása