Attila Nr.88 VII.rész

 2010.10.23. 12:54

Sajnos ezen edzőmérkőzés eseményeiről nem tudok helyszíni beszámolót adni, ellenben egészen megbízható forrásra támaszkodva írhatok ismertetést.
Kapkodósan - az informátor szerint "őskáoszban" - indult a meccs. Nem találta a helyét sem Attila, sem az egész csapat, aztán megjöttek a gólok és rendezettebbé vált a játék is. Szerencsére ebből a 88-as is eredményesen vette ki a részét (2 gól, 1 gólpassz). Az elmondás alapján az első gól szárnyakat adott Neki és nem látszódott az, hogy előtte este-éjszaka is játszott (megj.: saját elmondása alapján nagyon a lábaiban érezte az estét, így hasznos tapasztalat lehet ez a későbbiekre). Személyes tapasztalás híján most ennyi, jöjjön a statisztika. (Ehhez hozzátartozik, hogy már cseréhez ment le amikor gólt kapott a sora, így lett egy mínusza is, de a szabály az szabály és mindenkire vonatkozik. Esetleg rosszkor cserélt?!)
 

Pozitívum:
- lendületes, jó játék
 

Negatívum:
- emlékezetből passzolt többször is (közvetlenül a passz előtt is fel kell nézni, nem elég egy perccel előtte)
 

Szigeti Bikák - BVSC-UTE 10:10

(G:2; A:1; +/-: 2)  
(Össz: M:3; G:2; A:1; +/-: 3)

 

Címkék: jégkorong

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjektivroka.blog.hu/api/trackback/id/tr112392865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása