Attila Nr.88 VIII.rész

 2010.10.30. 15:26

Attila jó ismerősök ellen léphetett jégre, azok ellen a Hargitai Farkasok ellen, akikkel rendszeresen edzőmeccselt a Hockey Monkey gárdája. A Farkasokról sokat elmond, hogy az előző szezonban a 2. helyen végzett a volt válogatottakkal felálló Skate Track Masters mögött.
A meccsről: Nagy részt a saját kapuja elé szegezték a Farkasok a Bikákat (az első harmad mégis 0:0-ás döntetlennel végződött. Kezdettől látható volt. hogy csak a kontrák segíthetnek, a mérkőzés folyamán sok ellentámadásra nyílt mód, de általában a kapus lett a vége ezen akcióknak. Fekecs Norbi - a Bikák edzője - kicsit megkavarta a sorokat. Ez Attilának azt jelentette, hogy Kevinnel (a sortársával) együtt bekkpárt alkottak! Norbi szerint a korcsolyázótudásuk és az, hogy jól látnak a pályán most így segíthet a csapaton. Annyival egészíteném ezt ki, hogy nem volt teljes három soruk és a harmadik sorba egy csatár mindig feljátszott illetve a sorukban volt egy játékos akinek a szezonban ez volt az első meccse. Ez és az, hogy várható volt, hogy a Bikák védőharmadában fog zajlani a meccs nagy része, érthetővé teszi az edzői döntést. Jó húzás volt. Igazi meccshelyzetben nagyon régen játszott védőt a 88-as, így - ha lehet - még jobban izgultunk. De nem kellett csalódnunk. Az eredmény ellenére jó kis meccs volt és a szezon eddigi legjobb játékát nyújtotta Attila. Többször maradt társ nélkül egyedül védekezve, volt amikor 3 támadóval állt szemben, adódott, hogy szinte teljes emberhátrányt kellett kivédekezniük a saját harmadukba szorulva, a 63 kilójával 100 kilós embert állított meg a palánknál és szerelte le. Remekül muzsikált! Sajnos előrejátékra - akárcsak a csapat egészének - Neki sem futotta, de amit ez ellen az ellenfél ellen tenni lehetett, Attila megtette. Az elég nagy arányú vereség ellenére 0-ás +/- mutatóval hozta a meccset!

Pozitívum:
- kitűnő helyezkedés
- remek védőmunka, bíztató testjáték

Negatívum:
- ilyet most nem tudok írni
 

Hargitai Farkasok - Szigeti Bikák 6:1

(G:0; A:0; +/-: 0)  
(Össz: M:4; G:2; A:1; +/-: 3)

 

Címkék: jégkorong

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjektivroka.blog.hu/api/trackback/id/tr232409853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása