Attila Nr.88 VI. rész

 2010.10.22. 17:40

 A bemelegítésnél úgy éreztem, hogy kevés keresnivalója lesz a Bikáknak. A Sólymok többségében egyénileg jobban képzettebbeknek tűntek, ráadásul náluk egy teljes sorral hosszabb volt a cserepad. Aztán a meccs szerencsére nem volt ilyen egyértelmű!
Viszonylag rövid idő elteltével 2:0 volt a Bikáknak és nem érdemtelenül. Sokkal inkább csapatként üzemeltek, mint az ellenfél, s úgy tűnik ez egy csapatjáték, mert ez hoz eredményt! Ez a dolog egészen kitartott a harmadik harmad közepéig, amikor - talán a fáradtság miatt is - két emberelőnyből fordított az ellen. A végén a kapust le kellett hozni, de ez a Sólymoknak segített, így lett kétgólos különbség a vége. Izgalmas, élvezetes kis meccs volt. A 88-as megtette amit tudott, a soruk tartotta az eredményt, sőt időnként egészen jó megmozdulásaik voltak, igaz eredménytelenül. (Szerintem a két fiatal szélső egy jó centerrel csodákra lesz képes.)

Pozitívum:
- egész jó helyezkedés
 

Negatívum:
- időnként koncentrációs problémák (ebből eredt, hogy nem vette észre, hogy hátrányban voltak)
 

Jégsólymok-Szigeti Bikák 7:5

(G:0; A:0; +/-: 0)  
(Össz: M:2; G:0; A:0; +/-: 1)
 

Címkék: jégkorong

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjektivroka.blog.hu/api/trackback/id/tr332391345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása