Attila Nr.88 X.rész

 2011.01.16. 22:32

Rövid összefoglaló következik két meccsről, amelyeknek az volt a fő pozitívuma, hogy nyert a csapat.
Az első meccsen Attila a harmadik sor centere volt és ebben a szerepben nem igazán találta a helyét (annyi alapján, amennyit láttam a meccsből, mivel az első harmadot sajnos nem láttam). Ennek oka volt maga a pozíció ill. mint utólag kiderült, a cserepadnál felszakadt a gumiszőnyeg és a csorba él megtette "jótékony" hatását a harmadik harmadra. Folyamatos esek-kelek lett belőle. Minden nehézség és idegeskedés (a meccs közepén 7-3 állt az eredményjelzőn, 30mp-el a meccs vége előtt pedig 7-6) ellenére nyertek a Bikák és a 88-as egy gólnál jégen volt, kapott gólt viszont csak a padról látott.
A második meccs edzőmeccs volt a Dragókkal. sajnos ezt nem láttam, csak annyit tudok, hogy Attila jobbszélső volt és nagy gólt lőtt valamint jégen volt egy másik gólnál is viszont ilyen esetben nem kapott gólt.
 

Pozitívum:
- nyert a csapat
- szép ütközéssel akasztott meg egy támadást

Negatívum:
- tanulni kell a centerposztot
 

Szigeti Bikák - Legio Sopiane 7:6

(G:0; A:0; +/-: 1)  
(Dragó meccs stat.: G:1; A:0; +/-: 2)

(Össz: M:7; G:4; A:2; +/-: 6)

 

Címkék: jégkorong

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjektivroka.blog.hu/api/trackback/id/tr822588992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása